Standard.al
Daily Archives

14 September, 2015

Pepe lavdëron Ronaldon

Reali i Madridit arriti të fitonte si mysafir i Espaniolit dhe për këtë më meritori ishte Cristiano Ronaldo. Ylli…

Vdekja e Zotit

Pjesë nga libri “Lufta e shenjtë, e shenjta aleancë”, një nga librat që ka ngritur debat mbi të ardhmen e qytetërimeve, shkruar…

Deja vu

Deja vu vjen nga frëngjishtja, që do të thotë “E sapoparë”. Disa shkencëtarë mendojnë se fenomeni deja vu është i lidhur…

Njeriu!? I ziu  

Dr. Ndriçim Mehmeti Një njeri vret veten në pamundësi për të paguar borxhet, barinjtë nuk dinë gjë për kasën…