Standard.al

Greqi, Cipras II/ Tre ministra betohen te Presidenti me dorë mbi Bibël, të tjerët betim ‘laik’

0

Tsipras te PresidentiPas vështirësive jo të pakta që kaloi kryeministri Aleksis Cipras për t’u votëbesuar në Parlament, mbas riformatimit të kabinetit të tij të ri, anëtarët e rinj të qeverisë greke bënë betimin para Presidentit të vendit, Prokopis Pavlopulos.

Tre nga anëtarët e qeverisë, zëvendësministri i Financave, Trifon Aleksiadhis, zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Janis Amanatidis dhe zëvendësministri i Punës, Sigurimit Social dhe Solidaritetit Social, Pavlos Haikalis bënë betim mbi Bibël.

Ndërkohë, ministri i Ristrukturimit të Industrisë, Mjedisit Jetësor dhe Energjetikës, Panajotis Skurletis, ministri i Punës, Sigurimit Social dhe Solidaritetit Social, Jorgos Katrungalos, zëvendësministri i Punëve të Brendshme dhe Ristrukturimit Administrativ, Hristoforos Vernardhaqis, zëvendësministri i Mbrojtjes, Dhimitris Vicas, zëdhënësja e qeverisë, Olga Jerovasili dhe zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Energjetikës Pavlos Polakis bënë betim civil.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.