Standard.al

Ligji i ri në Kuvend/ Procedurat e reja për lejet e ndërtimit, si do funksionojë struktura për lejet e posaçme

0

Eglantina GjermeniNdryshimet nga qeveria të ligjit për planifikimin dhe zhvillimin e territorit u prezantuan nga Ministrja e Zhvillimit Urban Eglantina Gjermeni para deputetëve në komisionin e Veprimtarisë Prodhuese.

Ministrja bëri të ditur se përmes këtij ligji të ri shkurtohen afatet për dhënien e lejeve të ndërtimit duke u krijuar një strukturë e re pranë KKT-së e cila do të merret vetëm me lejet e posaçme që kërkohen nga qytetarët dhe investitorët.

“Konkretisht në kuadër të kësaj reforme parashikohet ngritja e një strukture të re jashtë Agjencisë Kombëtare të Planifikimit të territorit e cila do të veprojë si…

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.