Standard.al

Edhe me Lulin, edhe me Jozin!

0

Nebil ÇikaNga Nebil Çika

Reagimi i opozitës pas zgjedhjeve për nga tonet nuk ndryshon shumë nga fushata elektorale. Më të forta e më të qarta kanë qenë tonet dhe qëndrimet e ndërkombëtarëve, sesa qendrimet e drejtuesve të opozitës.

Nga Ambasadori Lu tek eurodeputetët Brok e Kukan, ka disa artikulime të forta kundër zgjedhjeve të 21 qershorit dhe parregullsive të tyre, sa ngjan sikur PD-ja ka ndryshuar vendet me partnerët ndërkombëtarë, e këta të fundit janë të dëmtuarit e mëdhenj prej…

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.