Standard.al
Daily Archives

27 June, 2015

Si e ëma dhe e bija

Kris Jenner nuk ua lëshon rendin vajzave të saj, sa i takon bukurisë dhe të qenit në qendër të vëmendjes. Nëna e Kim…