Standard.al

Njohje e re shtetërore për Kosovën

0

Kosova beShtohet edhe një njohje shtetërore në listën e gjatë të shteteve që kanë njohur zyrtarisht Pavarësinë e Kosovës. Shteti Niue, i cili ndodhet në Oqeanin Paqësor, ka njohur edhe zyrtarisht shtetin e Kosovës.

Lajmin e bën me dije zv.kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi.

“Mbrëmë mora notën verbale nga Toke Talagi, kryeministri dhe ministri i jashtëm i shtetit Niue, që gjendet në Oqeanin Paqësor, për njohjen e Kosovës dhe themelimin e marrëdhënieve diplomatike në mes dy shteteve tona”, shkruan Thaçi në rrjetin social Facebook.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.