Standard.al

Vota për krimin

0

Nga Nebil ÇikaNga Nebil Çika

Për kë votuan shqiptarët?! Kjo është pyetja, njëherazi edhe problemi më i madh i këtyre zgjedhjeve. Sapo nisi procesi i votimit, Prokurori i Përgjithshëm Adriatik Llalla u tha shqiptarëve se në listat e kandidatëve për kryebashkiakë dhe këshilltarë, për të cilët ata do të votonin, kishte një numër të konsiderueshëm personash të inkriminuar, për të cilët ai kishte njoftuar të gjitha institucionet zgjedhore e politike që nuk reaguan, edhe pse…

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.