Standard.al

Hajdarmataj: Askush nuk e kërcënon dot popullin e Tropojës

0

HajdarmatajDeputetja e Partisë Demokratike për qarkun e Kukësit, Mimoza Hajdarmataj, denoncon presionet që po bëhen nga qeveria në Tropojë për të manipuluar zgjedhjet.

‘’Askush nuk mund ta kërcënojë apo shantazhojë popullin e Tropojës’’. Pas një sërë denoncimesh të bëra nga deputetja e selisë blu mbi presionin që ushtron pushteti mbi banorët e Tropojës, kjo ka qënë deklarata që u jep mbështetje përkrahësve të opozitës në një bastion të saj.

Zonja Hajdarmataj ka akuzuar segmente të administratës publike dhe qeverisë për presionin që po ushtrohet ndaj nëpunësve të thjesht. ‘’Presioni që po ushtrohet për tjetërsimin e vullnetit të votës…

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.