Standard.al

Dy orët e debatit / Vora “përlesh” KQZ, përplasjet mes PD e LSI

0

Dje-gjat-mbledhjes-s-KQZ2Bashkia e Vorës është kthyer në temën kryesore të debatit jo vetëm mes palëve politike por edhe në Komisionin Qendror të Zgjedhje. Çështja jashtë rendit të ditës që kishte të bënte me kërkesën e LSI-së për çregjistrimin e votuesve që kjo forcë i cilëson si fiktivë në listat për bashkinë e Vorës ka zgjatur për më shumë se dy orë.

Debati mes përfaqësuesit të forcës së drejtuar nga Ilir Meta dhe përfaqësuesit të PD-së në KQZ si edhe anëtarëve të institucionit më të lartë zgjedhor është përcjellë përmes replikave të ashpra.

Ndërkohë që palët u ndanë lidhur me çështjen, kryetarja e KQZ-së Lefterie Luzi theksoi se nuk mund të merrej asnjë vendim pa u dëgjuar më parë…

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.