Standard.al

Plumba kundër opozitës

0

Policia ne vendngjarjeKërcënimi i përditshëm që kryeministri Rama i bën kandidatit të opozitës për kryebashkiak të Kamzës, Xhelal Mziu, ka dhënë sot frytet e para. Një militant i majtë duket se është eksituar dhe stimuluar nga deklaratat e kryesocialistit, ka shkrehur pistoletën ndaj kandidatit të opozitës.

Dy rrugët që trumpeton Rama çdo ditë në takimet e tij elektorale ‘’o në shtëpi o në burg’’, kanë shfrenuar idetë e Liman Litës, mbështetës dhe pjesë e shtabit elektoral të Safet Gjicit, i cili ka gjetur të propozojë dhe veprojë për të krijuar një rrugë të tretë. Rrugën e eliminimit fizik të kundërshtarit.

Sipas deklaratës publike të shtabit të Xhelal Mziut, militanti i majtë Liman Lita fillimisht ka tentuar të pengojë aktivitetin elektoral dhe më pas ka nxjerrë armën duke qëlluar, por ka qenë ndërhyrja e stafit të z. Mziu që kanë mundur të neutralizojnë ndonjë ngjarje të rëndë të mundshme…

Për më tepër lexoni nesër në gazetën “standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.