Standard.al

Basha: Kjo është qeveri e besës së thyer

0

Basha KukesNga Verilindja, Kryetari i Partisë Demokratike sulmoi kandidatët e majtë duke i quajtur të korruptuar dhe besprerë. Lideri i opozitës mbylli fushatën në Kukës duke i bërë thirrje qytetarëve t’i thonë jo lakmisë dhe korrupsionit të kandidatëve të majtë për kryebashkiak në Kukës, Has dhe Tropojë.

‘’ Një tipar i bashkon tre kandidatët e oligarkisë. Hasan Metën, Adem gjobën dhe Rexhë besëprerin, i bashkon dashuria dhe lakmia për paratë tuaja, për paratë tuaja dhe pasuritë tuaja, aty i kanë sytë, aty e kanë mendjen dhe paktin me oligarkinë e kanë që t’ju zhvasin e t’ju rrjepin për llogari të oligarkisë’’…

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “standard” në print.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.