Standard.al

“Standard”, “RD”-ja dhe “paratë e pista të pushteteve”

0

Nebil ÇikaNga Nebil Çika

Dje, gazeta zyrtare e PD-së “Rilindja Demokratike”, me një shkrim aspak profesional, ka sulmuar gazetën “Standard”me një shpifje të padenjë për gazetën që pretendon se ka rikthyer shtypin e lirë pas 50 viteve diktaturë.

Sipas shkrimit pa autor, “RD” pretendon se “paratë e pista të pushtetit kapin edhe gazetën “Standard”. Kjo fjali, një shpifje e pastër, është e vetmja “akuzë” ndaj “Standard”-it që i bashkëngjitet në mënyrën më banale një deklarate të komisionerit të BE-së Hahn, lidhur me situatën e medieve në Rusinë e Putinit.

Sigurisht që kush e ka lexuar shkrimin e RD-së, e kupton se kemi të bëjmë me një…

Për më tepër lexoni nesër në gazetën “standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.