Standard.al

Kosova, socialistëve: Kandidati tjetër ju ka qëlluar me vezë dhe letër higjenike, sa ju ka shkep

0

halim kosova fushatePas mbylljes së tregut të ish “Uzinës Dinamo” në kryeqytet, kandidati i djathtë për bashkinë e Tiranës ka premtuar para banorëve të Vaqarrit se do ta rihapë atë, duke u dhënë liçencat sërish tregtarëve në një treg, që siç tha ai, do të rikonstruktohet.

“Do t’ju kërkoj votën jo vetëm juve, por të gjithë socialistëve të ndershëm që kandidati tjetër i ka gjuajtur me vezë dhe letra higjenike, sa i ka shkep, derisa i hoqi nga pushteti”, tha Kosova.

Më pas në mbyllje të fushatës në Njësinë Numër 7 në Tiranë, Halim Kosova shprehu bindjen se do ta fitojë këtë mandat, pasi Tiranës i duhet një kryebashkiak jopartiak.

“Këtu do më keni këtu, edhe për katër vjet këtu do më keni, megjithatë do të shohim dhe do të bëjmë pas katër viteve”, deklaroi Kosova.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.