Standard.al

Zhbllokohet eksporti i perimeve në kufi me Maqedoninë

0

dogana.maqedoniMinistria e Bujqësisë bën me dije se analizat për perimet shqiptare konfirmojnë cilësi të padiskutueshme.

“Analizat e kryera ishin komplekse dhe përjashtojnë praninë e ndotësve kimike dhe biologjike. Në sistemin e ri të gjurmueshmërisë, kontrolli i cilesisë dhe i sigurisë fillon që në sera dhe ara. Prodhimi organik do të shihet me përparësi”­, bëhet me dije nga Ministria e Bujqësisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.