Standard.al

Nishani i dorëzon flamurin kuqezi ekipit pjesëmarrës në “BAKU 2015″

0

Nishani flamuriPresidenti Nishani i ka dorëzuar sot flamurin kombëtar ekipit që merr pjesë në “Baku 2015”. Kreu i shteti shqiptar ia ka dorëzuar atletes Luiza Gega.

“Duke ju uruar sukseset më të mira, duke ju uruar jo vetëm një garë me medalje, por edhe një përfaqësim dinjitoz të asaj çka ju mbani, të uniformës kuq e zi të flamurit tonë kombëtar, por edhe të gjithë asaj trashëgimie prej dekadash që sot vjen tek ju, krahas kësaj përgjegjësie që ju keni si sportistë, për të dhënë në garën dhe talentin që ju mbani, keni edhe detyrën, nderin, privilegjin dhe përgjegjësinë për të prezantuar, keni edhe eksperiencën e madhe që brezat e kaluar e kanë fiksuar në historinë e sportit shqiptar”, tha Nishani.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.