Standard.al

Basha: Lidhini zagarët e votave

0

basha ne vor;Fushata elektorale ka hyrë në ditët e saj të fundit. Kreu i PD-së Lulzim Basha është trguar i ashpër dhe i vendosur se s’do të ketë tolerime nëse blihen vota dhe deformohet vullneti qytetar. Nga Vora dhe Paskuqani kryetari demokrat është treguar i drejtpërdrejtë, dhe ka paralajmëruar dyshen e majtë Rama Meta. ‘As mos t’i shkojë në mendje askujt se mund të blejë apo kërcënojë votuesit këtu në Vorë! Sot, dua t’i paralajmëroj se janë në vëzhgimin tonë të përhershëm, se i njohim kokërr për kokërr, me emër e mbiemër. U themi, lidhini zagarët, hiqini duart nga vota e lirë e qytetarëve! Ora e gjykimit me votë nuk ndalohet, gjykimit të popullit t’i bindeni të gjithë, gjykimi po afron, fitorja po afron’.

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “Standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.