Standard.al

Rama: Fushata e PD-së, si përrallë nga e kaluara

0

Edi rama PeshkopiKryeministri Edi Rama ashtu si në çdo takim elektoral, deklaroi sot
nga Peshkopia se fushata e opozitës nuk i duhet shqiptarëve, pasi
sipas tij, demokratët përsërisin të njëjtën “përrallë të së kaluarës”. “Fushata e tyre flet për të njëjtën përrallë nga e kaluara që shqiptarët e ndëshkuan me votën  e 23 qershorit 2013 dhe nuk kanë ndërmend ta rikthejnë sërish dhe të vonojnë duke humbur kohë me ëndrra në diell që as ëndrra nuk janë, por janë gënjeshtra të një politike që i ka ikur vakti dhe i është fikur drita”.

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “Standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.