Standard.al

PD: Falënderojmë SHBA-të për mbështetjen në procesin e dekriminalizimit

0

BylykbashiOpozita vazhdon të këmbëngulë në procesin e dekriminalizimit. Deputeti demokrat Oerd Bylykbashi ka përshëndetur edhe mbështetjen e ndërkombëtarëve dhe në veçanti të ambasadorit amerikan Lu, i cili ka bërë thirrje publike për të dalë masivisht në votime dhe për të mos e shitur votën. Dekriminalizimi është mënyra e vetme për të ecur përpara, për të forcuar demokracinë, dhe për tu dhënë mundësi qytetarëve të votojnë të lirë, ky ishte mesazhi i ligjvënësit demokrat. ‘Jam sot këtu për të përshëndetur në emër të Partisë Demokratike, mbështetjen e madhe që Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ambasadori Donald Lu, si dhe partnerët dhe miqtë ndërkombëtarë të Shqipërisë i japin procesit të dekriminalizimit të politikës në tërësi dhe zgjedhjeve vendore në veçanti’.

Për më shumë lexoni nesër në gazetën “Standard” në print.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.