Standard.al

Halim Kosova: Projektet do përmirësojnë cilësinë e jetës në Njësinë Nr.5

0

halim kosova fushateHalim Kosova, kandidati i PD –së për kryeqytetin, prezantoj planin për drejtimin e Bashkisë në Njësinë Nr.5, aty ku banon edhe vetë. Ai ftoi demokratët dhe socialistët e kësaj zone të votojnë njeriun e duhur për drejtimin e punëve në kryeqytet.

Kosova kërkoi nga banorët që t’i japin mundësinë të zgjidhë  shqetësimet dhe problemet e banorëve të kryeqytetit, duke filluar nga ulja e taksave, heqja e depozitave të ujit dhe shtrimi i rrugëve.

“Unë nuk do të diferencoj zonat e kryeqyetit, pavarësisht vendndodhjes së tyre, duke premtuar edhe mbjelljen e pemëve, si dhe përmirësimin e insfrastrukturës së arsimit”, tha Kosova.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.