Standard.al

Kosovë/ Qeveria ndan 50 mijë euro për rivarrimin e Isa Boletinit

0

Kosovë, LDK insiston për kryeministrinQeveria e Kosovës ka miratuar projektligjin për faljen e borxheve deri më 31 dhjetor 2008, si dhe faljen e ndëshkimeve nga 1 janari 2009 deri në vitin 2014, nëse paguhen borxhet nga viti 2009 deri në vitin 2014.

Sipas këtij projektligji, në total, borxhi që do të falet kap vlerën e  680 milionë eurove, ndërsa borxhi më i madh që pritet të falet do t’i përkasë sektorit të sipërmarrjes publike.

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, tha gjatë mbledhjes së Qeverisë se miratimi i këtij projektligji i kontribon rritjes së buxhetit dhe krijimit të një mundësie të re për shlyerjen e borxheve. Gjithashtu, kabineti qeveritar ka ndarë 50 mijë euro për rivarrimin e heroit kombëtar, Isa Boletini.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.