Standard.al
Daily Archives

2 June, 2015

KAQ PRANË, KAQ LARG

NIKOS DHAVETAS Po plakem. Dalëngadalë, po plakem. Jo, këtë nuk ma kujtoi ndonjë fotografi e vjetër, as dhimbjet e mesit, që,…

Vogëlushja dhe kali

Meri Lalaj (Kushtuar mbesës sime, më të dashurës, Vanessa Enz) Vanessa jeton në qytetin Kaiserslautern të Gjermanisë. Mami i saj…