Standard.al
Daily Archives

1 June, 2015

Bir i mëkatit apo biri i Botës

Natasha Xhelili Hapat e shpejtë që hedh një grua për t’u larguar përfundimisht nga një burrë që nuk e do më dhe, për më tepër e…