Standard.al
Daily Archives

1 June, 2015

7 nivelet e trupit të njeriut

Trupi juaj fiziologjik ka vetëm një mënyrë për të njohur realitetin dhe vetëm një mënyrë për të ëndërruar mbi të. Kur ju hani, ky…

“Ankthi” i gjeneve

Impulsi i parezistueshëm për të zbuluar çfarë ka përtej një kodre, apo një oqeani, apo edhe madje jashtë planetit, është…