Standard.al
Monthly Archives

June 2015

Edhe me Lulin, edhe me Jozin!

Nga Nebil Çika Reagimi i opozitës pas zgjedhjeve për nga tonet nuk ndryshon shumë nga fushata elektorale. Më të forta e më të…

Roman në një pikturë

Italo Calvino Ftesë për lexime vetjake, si propozime nga nr. 19 dhe 20 të revistës “Poeteka” – “Romani në pikturë” nga Italo…

Një vonesë bagazhesh

Lazër Stani Jetonte në qytetin e madh me një histori të vjedhur. Këtë të paktën ma tha italiani që e kisha në krah të ulëses së…