Standard.al
Daily Archives

27 May, 2015

Turist në Tiranë

Nga Artan Fuga Nga të huajt që quajmë turistë dhe hyjnë e dalin në Tiranë, megjithatë duhet të heqim: Emigrantët që hyjnë e…

Krizë besimi e llojit francez

Francezët u besojnë gjithnjë e më pak politikanëve të tyre. Njëkohësisht ata po largohen nga jeta politike. Tani vendi diskuton…