Standard.al
Daily Archives

18 May, 2015

Ku ndodhen alienët?

Kjo teori është goxha e fortë dhe shkundëse sa i përket shtrirjes. Ajo ka gjetur vend madje edhe në një prej filmave X‐Files.…

Njerëzit me fuqi mbinatyrore

Shikim me rrezet X Natasha Demkina është një grua nga Rusia e cila shprehet se mund të shohë brenda trupit të njeriut. Njëlloj si…