Standard.al
Daily Archives

12 May, 2015

Idetë e papërkryera

At Gjon Shllaku Asgjë nuk është më e rrezikshme dhe më pak diturore se të sundohesh në praktikë nga ide të papërkryera. Ashtu siç…

Baladë në “Si bemol”

Luan Rama Ishte një Requiem i Mozartit… arie të argjendta… Atë ditë ai kishte qenë në Touquet për një çështje imobiliare, në atë…