Standard.al

BSH, Natasha Ahmetaj emërohet zv.guvernatore e dytë

0

Natasha AhmetajNatasha Ahmetaj është emëruar zëvendës guvernatore e dytë e Bankës së Shqipërisë.

Emërimi është bërë nga Këshilli Mbikëqyrës i këtij institucioni pasditen e së kësaj të mërkure.

Gjithashtu, Këshilli Mbikëqyrës ka miratuar edhe emrat e tre anëtarëve të Komitetit të Auditit.

Zonja Ahmetaj është diplomuar në degën e Ekonomisë në Universitetin e Tiranës dhe mban gradën e Doktores së Shkencave, të marrë nga i njëjti universitet.

Në vitet e fundit ajo ka punuar në Bankën Kombëtare Tregtare, fillimisht si menaxhere e degës së këtij institucioni në Vlorë dhe po ashtu si dekane e Fakultetit të Tregëtisë në këtë qytet.

Gjithashtu, ajo ka marrë pjesë edhe në shumë kurse e specializime jashtë shtetit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.