Standard.al
Daily Archives

27 April, 2015

Letër një socialisti

Ben Blushi Një socialist më pyeste këto ditë se pse shkruaj dhe pse flas. Duke e mirëkuptuar, dua t’i përgjigjem. I nderuar mik,…