Standard.al
Daily Archives

7 April, 2015

Është çudi kur je femër

Mimoza Ahmeti Një tufë poezish nga Mimoza Ahmeti rikthejnë gjurmën psikike nga një burim mental, siç ishte njeriu, dhe është në…

LETRA E LAMTUMIRËS (Kukulla)

Gabriel Garcia Markez Nëse për një çast Zoti do të harronte se jam një kukull lecke e do të më dhurojë paksa jetë, ka gjasa se…

TJETRI

Jorge Luis Borges Ngjarja ka ndodhur në muajin shkurt të 1969-ës, në veri të Bostonit, në Kembrixh. Nuk e shkrova menjëherë, pasi…

Xh. e Vogël e shtypit

Meri Lalaj             Xhulieta vështroi nga dritarja e dhomës 66. Larg në horizont një tufë e madhe resh të hirta në të bardhë…