Standard.al
Monthly Archives

March 2015

Fukarallëk-maskarallëk!

Faik KRASNIQI Në planin familjar këto smirat ose gec-mecet ekzistojnë me shumicë kudo! Unë kam parë me bollëk këtejza dhe andejza…