Standard.al
Daily Archives

30 March, 2015

Evropa, vendi i alienëve

Uji është akull i ftohtë, i errët dhe i padepërtueshëm, pa asnjë dritëz të diellit. Por nga fundi i oqeanit buron uji i nxehtë. Ky…

Protestat e shoqërisë civile

Erion Kristo Ka shumë zëra se protestat e shoqërisë civile janë kot. Po ashtu thuhet se dhe shoqëria civile është kot. Madje ka…