Standard.al
Daily Archives

23 March, 2015

Pse toka rrotullohet?!

Revista “New Scientist” ka hedhur në treg një libër i cili titullohet “Pyet Gjithçka” dhe përpiqet t’u japë përgjigje pyetjeve më…

Parashikimet e së ardhmes

-Ne të gjithë do të jemi të lidhur me kompjutera për ta bërë trurin tonë të punojë më shpejt. Kjo është diçka që pritet të ndodh…