Standard.al
Daily Archives

12 March, 2015

Hiperbolizimi erotik i Bajos

Arben Bajo ekspozon krijimtarinë e katër viteve të fundit në FAB  Një vend të veçantë zënë kuajt, të cilët janë të heshtur dhe me…