Standard.al
Daily Archives

9 March, 2015

Kush jemi në të vërtet?!

Shpesh here zhytemi ne oqeanin e pafund te mendimeve, ne horizontin e palimituar kohor, hapesinor, rrethanor... Nje gje me duket e…

Llojet e frikës nga vdekja

Frika nga vdekja është dukuri normale dhe kohë pas kohe na kaplon secilin prej nesh. Por, pavarësisht asaj se çfarë lloji është…