Standard.al
Daily Archives

3 March, 2015

Pushoni, për emrin e Zotit!

GJERGJ BUBANI  Dhe në vend që të mblidhemi të gjithë tok dhe si një trup të bashkojmë punërat dhe mendimet tona për të mirën dhe…