Standard.al
Daily Archives

1 February, 2015

Diabeti dhe mpirja e trupit

Mpirja apo djegia e majave të gishtave është simptoma e parë e polineuropatisë në zhvillim e sipër Njëra prej ankesave…

Si të kuptosh sëmundjet?

Zhdukja e vetullave tregon në problemet me gjëndrat tiroide, sytë e “lagësht” paraqesin infeksione, të bardhët e syve me ngjyrë të…