Standard.al
Daily Archives

20 January, 2015

Kritika (s’)kreh bishtin

 Mark Ndoja Retro/Shënime kritike mbi përkthimin e “Komedisë hyjnore” të Dantes nga Mark Ndoja. I pari përkthim i plotë shqip i…

Kryqi i harresës

 Flutura Açka Fragment/Ribotohet, por dhe përkthehet në Holandë romani i shkrimtares Flutura Açka, “Kryqi i harresës”  …

Tregim/ Dashuri e mall

Gani MEHMETAJ “Fytyra jote më buzëqeshjen engjëllore me ka ndjekur kohë të gjatë. Të shihja në ëndërr, ndërsa më ikje, të shihja…