Standard.al

Lista me 31 të plagosurit në aksidentin e autobusit shqiptar në Malin e Zi

aksidenti-300x163Ministria e Punëve të Jashtme ka bërë publike listën me 31 emrat të cilët u plagosën nga askidenti në Malin e Zi, ku një autobus me 57 shqiptarë doli nga rruga duke u rrëzuar dhe si pasojë mbeti e vdekur një 25 vjeçare, Orena Kuça.

Ngjarja ndodhi ditën e djëshme 26 dhjetor rreth orës 18:00, kur autobusi me 57 pasagjerë, kishte shkuar për të festuar Krishtlindjet në Kroaci dhe po kthehej nga Dubrovniku drejt Tiranës. Ndërkohë mbrëmjen e 26 dhjetorit është ngritur në MPJ njësia e koordinimit e cila po ndjek dhe vlerëson hap-pas hapi te gjithë situatën. Njëkohësisht, me urdhër te Kryeministrit, u nis drejt vendit te ngjarjes Ministri i Shëndetësisë z. Ilir Beqaj. Në komunikimin që pati Ministri Bushati me homologun malazez z. Luksic, u garantua nga ky i fundit për angazhimin maksimal të autoriteteve malazeze për dhënien e ndihmës se nevojshme për te gjithë shtetasit tanë.

 

 Lista

1-Remzi Nurka

2- Jarina Radovani

3-Aleks Manoli

4-Jomida Deda

5-Arbër Taledhi

6-Jani Qendro

7- Ermal Dhembro

8-Nurina Kaca

9-Sheri Reka

10- Edona Mulla

11-Jymir Xatoksi

12-Eralda Meho

13-Durja Camaj

14-Ndue Camaj

15-Ariela Qendro

16-Kristofor Moviti

17-Sibela Feti

18-Klevik Paskani

19- Irena Nurka

20-Nesad Didrek

21-Kriselda Veis

22-Marika Hormoviti

23-Luljeta Camaj

24-Klavdie Ndreu

25-Iman Kaca

26-Leonora Ndreu

27-Neshat Ndreu

28-Edjon Kuca

29-Elisa Kuca

30-Enadije Kuca

31-Doruntina Kuca

 

Comments are closed.