Standard.al
Daily Archives

15 December, 2014

Misteri i shkrirjes së akujve

Qendra Amerikane e të Dhënave për Dëborën dhe Akujt, në Boulder të Kolorados, është një nga 40 qendrat në mbarë botën që vëzhgon…