Standard.al

2281 vendet e lira / Testimi në 6 dhjetor, emrat e të gjithë mësuesve që do të japin provimin për një vend pune

mesuese

Në datën 6 dhjetor do të zhvillohet testimi i mësuesve për një nga 2281 vendet e lira të punës. Ministria e Arsimit bën me dije se testi do të zhvillohet nga ora 11:00-13:00. Vlerësimi përfundimtar i kandidatit bëhet me sistemin e 70 pikëve, i cili përbëhet nga pikët e pjesës së parë të testit (30 pikë) dhe nga pikët e pjesës së dytë të testit (40 pikë). Kandidati vlerësohet me pesë nivele: A, B, C, D, E, që i korrespondon përkatësisht vlerësimit me fjalë “shkëlqyeshëm”, “shumë mirë”, “mirë” “mjaftueshëm” dhe dobët. Vlerësimi E (“dobët”) është pakalues.

Listen e plote e gjeni ne brendesi te gazetes “Standard”.

Comments are closed.