Standard.al

 Komunistët parakalojnë në Bulevard me foto të Enver Hoxhës

komunisy-300x162Ndërsa krerët e shtetit ndodheshin në Varrezat e Dëshmorëve për të bërë homazhe në nderim të të rënëve për çlirimin e atdheut, përfaqësues të Partisë Komuniste parakaluan në bulevardin “Dëshmorët e Kombit” teksa mbanin në dorë fotot e Enver Hoxhës por dhe brohorisnin emrin e diktatorit. Rreth orës 10:00 përfaqësuesit e Partisë Komuniste nisën marshimin në qendër të Tiranës duke deklaruar se meritat për çlirimin e vendit janë të Partisë Komunist dhe të Enver Hoxhës.

Comments are closed.