Standard.al
Daily Archives

18 November, 2014

ty të këputet shpirti

Arjan Leka Letërsi/ Një cikël me poezi shkëputur nga antologjia e poetëve shqiptarë bashkëkohorë, hartuar nga shkrimtari Romeo…

Dhoma nr. 12

Nagub Mahfouez I zoti i bujtinës kujton, si një foto që asnjëherë nuk harrohet, se si një ditë, një grua erdhi dhe rezervoi një…

Gungaçi

Hannah Arendt Fama, kjo hyjneshë aq e lakmuar, ka një larmi fytyrash. Llojet dhe përmasat e saj janë të shumta, - që nga nami…