Standard.al
Daily Archives

11 November, 2014

Vëllai im Arthur Rimbaud

Elisabeth Rimbaud  E pashë të vinte në shtëpinë tonë për herë të fundit. Ditë të paharruara, përgjime pranë tij dhe net që nuk do…

Dashuria

Fatbardha Saraçi (Mulleti) Dashuria eshte jeta, qe ecen ne largesite e tua, drejt hapesirave jetesore, ecen e ecen, me arrit atje…