Standard.al
Daily Archives

25 October, 2014

Pazari 100-milionësh i UEFA-s

Vendimi i UEFA-s për ta dënuar Shqipërinë dhe për t’i hequr të drejtën e trepikëshit në tavolinë për ndeshjen me Serbinë ka shumë…