Standard.al
Daily Archives

17 October, 2014

UEFA nuk përmend racizmin

Rregulli duhet të na japë tri pikë në tavolinë Në nenin 16 të Kodit të Disiplinës së UEFA-s, thuhet se klubet dhe federata…

Raportimet e mediave të huaja

AS: UEFA mund të përjashtojë të dyja skuadrat nga eliminatoret, Washington Post: Shikoni si futen huliganët serbë në stadium  Një…