Standard.al
Daily Archives

16 October, 2014

Ora e shenjtë e seksit!

Ora e dashurisë e partnerit tënd rregullohet kryesisht nga sekretimi i testosteronit dhe e arrin cakun e vet në mëngjes – shpjegon…

Ndryshoni sjellje

Psikologji/ Kur sjelljet njerëzore shfaqen të çrregullta, atëherë sipas shkencës së psikologjisë është e nevojshme modifikimi i…

Disekuilibër vetjak…!

Mazokistët ndonjëherë e kanë shumë të vështirë të jetojnë të lumtur dhe të përmbushin jetën, për shkak të stresit dhe nevojës së…