Standard.al
Daily Archives

11 October, 2014

Sa para fitojnë shkrimtarët?

Alba Kepi Speciale/ A është e mundur të jetosh vetëm duke shkruar?   Në dhjetëshen më të paguar të shkrimtarëve, qëndron në krye…

Gara e armatimeve

Vendet e mëdha të BE-së dhe NATO-s nuk duan të heqin dorë politikisht nga një industri armatimesh me bazë të gjerë dhe të pavarur.…