Standard.al
Daily Archives

25 September, 2014

Nomofobia?

Është një nga çrregullimet e epokës së re e cila na erdhi me teknologjinë e re. Sot do ju zbulojmë më saktësisht se çfarë është…

Përse bëjmë “Selfie”?

Sa shpesh beni poza me telefonin tuaj mobil dhe i postoni neper rrjetet sociale? A keni menudar ndonjehere nga ushqehet deshira…