Standard.al

Shkodër/ Protesta kundër vendimit të gjykatës për Elivar Golemin

Elivarii-300x163Levizja qytetare shkodrane pritet te organizoje protesta ne Shkoder kunder vendimit te gjykates per Elivar Golemin. Qytetarja shkodrane ka mbi 12 vite ne banken e shqiperise dhe eshte e vetmja profesioniste. Shkodranet nuk e pranojne faktin qe nje qytetare shembulllore si Elivar Golemi te behet koke turku per pazaret e te tjereve. Shkodranet i kerkojne drejtesise te korrigjoje gabimin e bere. Gjithashtu qytetarët shkodrane i bejne thirrje qeverise qe te rikujtojne historine se jane ato te paret qe u ngriten kunder komunizmit.

Comments are closed.